A concrete studio in Seattle

If I could convince husband that our dilapidated garage needs to be replaced with something like this I would be SO stoked! This space designed by Tom Kundig of Olson Kundig would be a dream come true (although maybe in wood instead of concrete). The Brain is a 14,280 cubic-foot cinematic laboratory where the client, a filmmaker, can work out ideas. Physically, that neighborhood birthplace of invention, the garage, provides the conceptual model. The form is essentially a cast-in-place concrete box, intended to be a strong yet neutral background that provides complete flexibility to adapt the space at will. Inserted into the box along the north wall is a steel mezzanine. All interior structures are made using raw, hot-rolled steel sheets.

Запись опубликована автором в рубрике Без рубрики.